Kjøp bobil og få elsykkel med på kjøpet - SE HER

Kontakt Høisveen Caravan

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Butikkansvarlig 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_OEyvind-Bakken_1280x1280px.png
Øyvind Bakken
Verkstedleder 

Chat via Facebook

Om oss

Høisveen Caravan er en fullverdig caravanforhandler med salg av nye og brukte bobiler og campingvogner. Vi har også en ny, stor verkstedhall med moderne hjelpemidler og dyktige mekanikere, som hvert år kurses innen de nyeste teknikkene. I tillegg har vi en rikholdig rekvisitabutikk, med både deler og utstyr på lager.

Vi forhandler de anerkjente merkene Hymer, Bürstner, Carado, LMC og Polar. Våre produsenter arbeider systematisk og målrettet for å skape gode kvalitetsprodukter til sluttkunden. Vårt produktspekter favner fra den helt enkle campingvogna, til bobiler i millionklassen.

Vårt totale innendørs areal er på 2.650 kvm. og vi har en ny utstillingshall for bobiler og vogner. Du finner oss ved E6, rett ved avkjøringen til Brumunddal. Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen innom for en trygg og hyggelig handel!

Servicebil
Som et moderne verksted kan vi også tilby service ute i distriktet på alle merker. Vi har servicebil som er utstyrt med det siste av verktøy og deler for å foreta service ute på campingplassene. Servicetelefon: 62 34 55 00

Bestill verkstedtime og deler