Kjøp brukt bobil i august og få utstyr til en verdi av kr 5000

Kontakt Høisveen Caravan

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Butikkansvarlig 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_OEyvind-Bakken_1280x1280px.png
Øyvind Bakken
Verkstedleder 

Chat via Facebook

Gjør et kupp på brukte bobiler:

Kampanjedager i Brumunddal

I august kan du gjøre en svært god handel på brukte bobiler hos Høisveen Caravan. Vi har et stort utvalg av godt utstyrte modeller på lager, og biler nyere en 2010 leveres med 2 års garanti og valgfritt utstyr til en verdi av 5000 kroner. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Sommeren nærmer seg slutten, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Vi kjører på med kampanjedager i august og har et stort utvalg av godt utstyrte bruktmodeller. Kjøper du brukt bobil hos oss innen utgangen av måneden får du med valgfritt campingutstyr til en verdi av 5000 kroner. Biler nyere enn 2010 leveres også med 2 års garanti. 
Tips ved kjøp av brukt bobil
– Ønsker man å kjøpe bobil for første gang anbefales det gjerne å kjøpe brukt. Da er det avgjørende at man finner en planløsning man er fornøyd med. I en bobil skal man skal oppholde seg på begrenset plass, over en lang periode. En praktisk løsning kan derfor utgjøre en stor forskjell. Vær også bevisst på hvor mange sengeplasser du trenger og hvilken sengeløsning som passer ditt behov best. Husk også å sjekke at du har riktig førerkort til bilstørrelsen, sier Svein Wold Hansen, daglig leder ved Høisveen Caravan. 

– Den største fordelen med å kjøpe en brukt bobil er at det største prisfallet er borte, og eventuelle feil er utbedret. Brukte bobiler kan fås til helt andre priser enn nye. Ved å investere i en brukt bil kan man finne en billig bobil, og komme i gang med den fleksible ferieformen. Investeringen ved brukt er ofte mer overkommelig og ikke fullt så risikabel som ved kjøp av en splitter ny bil.
Med fritidsovnen Omnia får du nybakt brød og smakfulle gryteretter rett på varmen fra kokeapparatet. Foto: Produsent.
Riktig utstyr gjør opplevelsen bedre
Mange synes at livet er aller best på tur med bobil - når en kan reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. En ting er sikkert, uansett hva slags campingferie du foretrekker, smart og riktig utstyr gjør turen enda bedre!
Nå får du med valgfritt utstyr og tilbehør til en verdi av 5000 kroner ved kjøp av brukt bobil, og du kan velge mellom alt fra telt, campingmøbler, markiser, stativ, grill, radio, tv, tilbehør og mye mer. I vår nettbutikk finner du vårt fulle sortiment av alt av utstyr til campinglivet. 
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler